VANAF 9 SEPTEMBER WEER GEOPEND | ELKE ZATERDAG VAN 10:00-17:00 UUR

De Wij Vorm

Tijdens mijn creatieve adempauze heb ik de nodige tijd en rust gevonden om na te denken over hoe ik mijn liefde voor mooie producten en De Wij Vorm verder wil vormgeven. Met veel enthousiasme kan ik nu aankondigen dat de deuren van De Wij Vorm vanaf zaterdag 9 september weer wekelijks geopend zullen zijn, te beginnen op de zaterdagen!

Gedurende de laatste maanden van 2023 zullen jullie in De Wij Vorm de vertrouwde producten aantreffen. Dit omvat niet alleen mijn eigen porseleinen werken, maar ook (duurzame) producten van collega-ontwerpers en natuurlijk de leukste cadeauartikelen voor zowel jong als oud.

En dat is niet alles! Vanaf 2024 geven wij De Wij Vorm, na 11 prachtige jaren, een nieuwe uitstraling. We keren terug naar onze roots, met de focus op het porselein van Studio Nienke van de Pol.
De Pol collectie gaat groeien, met nieuwe vormen en kleuren, nog steeds vasthoudend aan de handgemaakte kwaliteit die jullie van ons gewend zijn. Daarnaast werken we achter de schermen aan een ander familieproject dat jullie gaan terugzien op de Overstraat, daarover later meer.

Terwijl we met trots terugkijken op de afgelopen jaren, kijken we vol verwachting uit naar de toekomst die voor ons ligt. Als kers op de taart zullen de producten waarmee wij in 2024 niet doorgaan, de deur uit gaan tegen aantrekkelijke prijzen. Dus sla je slag, want de feestdagen staan voor je het weet alweer voor de deur!

Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor de hartverwarmende berichten die ik tijdens mijn creatieve adempauze heb mogen ontvangen. Deze steun heeft bijgedragen aan de frisse herstart van De Wij Vorm en het geleidelijk omarmen van onze vernieuwde identiteit.

De Wij Vorm heeft veel zin in deze nieuwe stap en hopelijk zie ik velen van jullie zaterdag 9 september weer!

Liefs, Nienke

De Wij Vorm

 INTERIEUR | CADEAUS | BOEKEN | KAARTEN | SPEELGOED & MEER